Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

A Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 
CHAT
 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet szerkesztés alatt

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet szerkesztés alatt

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

Letöltés: Yarichin Bitch Club - doujinshi

Megjegyzés: akik nézegetik a kiírásokat láthatják, hogy az eredeti szöveget töröltem a posztból. Ennek nyomós oka van, amit hamarosan veletek is meg fogok osztani. Lehet számítani a Yarichin mangára, de erről bővebben majd később fogok mesélni nektek. Jó olvasást. :)

2018.03.02. 13:08, Iori Yuki

Letöltés: 5. fejezet
Közös projekt az Usagi-teammel!

Megjegyzésgondolom, láttátok, hogy az előző „szünetelünk egy picit” kiírás eltűnt. Ennek nagyon egyszerű oka van: elhamarkodottan ítéltem, nem volt meg a kellő háttértudásom ahhoz, hogy véleményt formáljak stb… Annyira beleéltem magam az évek alatt kialakult „tökéletes lezárás” elképzelésembe, hogy eszembe se jutott; talán a sensei mégis képes anélkül is tökéletes befejezést varázsolni a Hadakerunak, hogy Kan-chan és Yumi találkozzanak. Sikerült neki, megcsinálta. Egyszerűen tökéletes lett a befejezés, nem találok rá szavakat, mennyire hibátlan. Én meg olyan boldog voltam, hogy egy órán keresztül bőgem. Amikor kijutottunk az EB-re az egyik ismerősöm írta azt ki, hogy: "Ne haragudj Szalai (focista, aki akkor nem igazán teljesített jól), soha többé nem bántalak. Szeretlek." miután sikerült gólt szereznie. Most én is így vagyok Tanakával. Soha többé egy rossz szót nem mondok róla! :D Már csak angol fordítás kéne, ami khm… szeptember óta nem igazán érkezik. Na mindegy. Szóval ennek köszönhetően, minden a szokásos ütemben zajlik tovább (kivéve, hogy készülök az államvizsgára, és szakdogát írok), de remélem azért néha-néha sikerül elkészítenünk egy-két fejezetet nektek. Ahogy látjátok a dizi is teljesen megújult, és noha még nincs teljesen kész (sőt… sok meló lesz még vele), igyekszem viszonylag rövid időn befejezni. Most az Escape-be húzunk bele; a fordítója hamarosan az első kötet utolsó fejezetét is befejezi. Én meg remélem ugyanolyan gyorsan haladok majd a szerkesztésével, bár a most kikerült fejezet sem mai darab… :’D Jó olvasást nektek. :)

2018.02.16. 18:10, Iori Yuki

Olvasás: Azami Kritika - Miyuki tollából és Renai Rubi interjú a sensei-el

Megjegyzés: a mai friss különleges, és nagyon közel áll a szívemhez. Ennek oka, hogy egy új szerzőt köszönthetünk oldalunkon, aki ezentúl, amikor ideje engedi jobbnál-jobb kritikákkal örvendeztet majd meg minket. Nekem végtelenül sokat jelent, hogy Miyuki ilyen szépen, választékosan és saját véleményét is beleszőve írt nekünk egy kritikát. Tudom, hogy ti is értékelni fogjátok, és örülnénk neki, ha elmondanátok, hogy mit gondoltok róla, de az is szuper lenne, ha egy kisebb párbeszéd alakulna ki köztünk az éppen aktuális mangákról. Gondolkodom egy beszélgetős fórumon... Szerintetek? Másik frissünk egy Renai Rubi interjú a sensei-el. Jó olvasást nektek! :)

2018.01.27. 15:50, Iori Yuki

Letöltés: Escape Journey side story

Megjegyzés: ez a kis kiegészítés (ahogy a neve is jelzi) az első kötet melléktörténete. A sensei még a kötet befejezése előtt publikálta a Pixiv oldalán, ergo megértéséhez nem szükséges a teljes kötet ismerete (túl sok a kötet szó...). Jó olvasást nektek! :)

2018.01.20. 15:08, Iori Yuki

Letöltés: 1. fejezet

Megjegyzés: elrontottam az oldalt, ergo az előző frissítés, és a hozzászólások elvesztek. Csak azért szólok, hogy ne lepődjetek meg a dátumon, ez még mindig az első fejezet. :) 

2018.01.18. 13:46, Iori Yuki
 

Az oldalon található valamennyi tartalom - ebbe a kategóriába tartoznak a mangafordítások, az ismertetők, a design, a felkerült írások stb. - a Kaibutsu tulajdona. A honlap tartalmát szerkesztőinek (Yuki, Risu) írásban történő hozzájárulása nélkül másolni, terjeszteni, forrás nélkül nélkül feltüntetni szigorúan tilos, és következményeket von maga után!