Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet új angol fordításra vár

>> Someone Else's
 - 3. rész fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

2018.07.29. 17:08, Iori Yuki

Ahogy tegnap ígértem már itt is vagyunk, méghozzá egy különlegességgel! A Kaibutsu és az Usagi-team jóvoltából végre kiváló minőségben, a hivatalos kiadás alapján fordított verzióban gyönyörködhettek ebben a csodában. Tudom, hogy ez egy Tanakás oldal, azonban ez a kis dél-koreai yaoi animáció szerelem volt első látásra (ami odáig fajult, hogy meg is vettük...), ezért bátorkodom megosztani veletek itt is. Összesen csak hat részes, és ha minden igaz, jövőhéten érkezik még két rész. Kapcsoljátok be a HD-t! Jó szórakozást nektek! :)

A fordítást a hivatalos kiadás megvásárlásával készítettük, a magyar verzió saját szellemi termékünknek minősül, ezért az engedélyünk nélküli egyéb feltöltések jogi következményeket vonnak maguk után!

 

hyperventilation : 1. és 2. rész letöltése


hyperventilation : 1. és 2. rész online (inda)

2018.07.28. 19:15, Iori Yuki

Sziasztok! Tudom, hogy borzalmasan sok időre eltűntünk, azonban most igyekszünk visszatérni a régi kerékvágásba. Az oldal teljes átalakítás alatt van (remélem, hamarosan már be is fejezem), valamint megint meghalt a gépem. :'D Azonban ez nem szegi kedvem és egy régi masina segítségével folyamatosan dolgoztam két meglepetésen is nektek.

Az első az itt látható PV magyar verziója, ami végre-valahára elkészült. A szeptemberben érkező Yarichin Bitch Club anime Openingjét a Kaibutsu eredeti japánból fordíttatta. A fordítást Pájer Máté fordító-tolmács készítette (forduljatok hozzá bizalommal -https://www.facebook.com/yohiochan-). Időzítette és a formázta: Iori Yuki (ioriyuki13@gmail.com). Angol lektor: Risu (risuchan93@gmail.com). Nem vízjeleztem a PV-t, mivel bízom benne, hogy senki sem fogja lelopni, azonban a fordításért fizettünk, ezért szépen megkérek mindenkit, hogy se a szöveget, se a videót saját oldalára ne töltse fel, és kapcsoljátok be a HD-t!

A második meglepink holnap érkezik, aminek kivételesen nincs köze Tanakához, azonban tudom, hogy imádni fogjátok. Nagyooon sok idő volt rawot szerezni hozzá, ráadásul Risu megvette a hivatalos fordítását. Többet nem is mondok, holnap jelentkezem. Jó szórakozást az előzeteshez! :D

2018.06.27. 16:08, Iori Yuki

Letöltés: Hodokeru Kaibutsu - Autograph Session 

Megjegyzés: nem-nem írtam el a manga címét. Ez az extra még 2015-ben készült és a Hodokeruhoz kapcsolódik nem a Hadakeruhoz, csak sajnos most készült el az angol verzió (nem a Must be endless féle), és jobbnak láttam a Hadakeru moduljába berakni. 2015-ben az egyik autogram osztáson a sensei a résztvevőknek ezt a kis extrát ajándékozta (természetesen a kiadó előre elkészíttette a limitált példányszám miatt a kis könyvecskét). Végtelenül édes lett szerintem, az utolsó oldaltól meg egyenesen meghalok. Jó olvasást nektek! :)

2018.06.04. 19:18, Iori Yuki

Letöltés: RENAI RUBI NO TADASHII FURIKATA - TORANOANA EXTRA

Megjegyzés: a vizsgák miatt most eléggé a kihalás szélán állunk, ezért ne haragudjatok, de amint minden tárgyat sikeresen elvégeztünk, ismét belehúzunk és remélem, hogy sok-sok friss lesz az oldalon. Addig is gyönyörködjetek ebben az édes extrában, amiben egy régóta nem "látott" páros tér vissza hozzánk. Jó olvasást nektek! :)

2018.05.06. 16:47, Iori Yuki

Letöltés: 2. fejezet / VÉGE

Megjegyzés: találtam fordítót, aki elkészíti nekünk a Hadakeru Kaibutsu utolsó három fejezetét, azonban a Must be scan csapat "életre kelt", ergo ha viszik tovább, az ő fordításukból fogunk dolgozni. Sajnos egy borzalmas tragédia áll eltűnésük hátterében, ezért haladnak lassan, de bízom benne, hogy előbb-utóbb rendeződik a tagok magánélete. Addig is elkészültünk a Sayonara Futaribocchi utolsó fejezetével, így a manga átkerült a befejezett sorozatok közé. Jó olvasást nektek. :)