Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Kaibutsu

Az oldal Ogeretsu Tanaka 
sensei műveivel foglalkozik.
A fiatal tehetséga yaoi műfaj 
képviselője, alkotásainak je-
lentős része nyílt homoeroti-
kus ábrázolásokat tartalmaz,
ezért a mangàk olvasása szin-
te minden esetben kizárólag
18 éven felüliek ajánlottak!

Kódolás & Design:
Risu, Yuki

Hibajelentésekhez kattintsatok
>>ide<< 
ha: nem működő linket
találtatok, nem tudtok regisztrál-
ni, hibát találtok valamelyik feje-
zetben, vagy bárminemű  prob-
lémát észleltek az oldalon...

 
Aktív projektjeink

 
CHAT
 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet szerkesztés alatt

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet szerkesztés alatt

>> Sayonara Futaribocchi
- utolsó fejezet tisztítás alatt

 
Elérhetőségünk
 
 
társoldalak

 

 
keress az oldalon
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

Letöltés: trash talking oneshot és narrow place doujinshi

Letölthető Tanaka sensei utolsó (szipp) oneshotja, és a Narrow Place Collection Taichi x Naoto fejezete. A címekre kattintva éritek el a mangákat. Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánunk, és előre is sikerekben gazdag új évet. Valamint jó olvasást is! :)

2017.12.24. 19:49, Iori Yuki

  Sziasztok! Most nem frisst hoztam (azt majd két nap múlva), hanem beszélgetni szeretnék veletek. Gondolom, sokan tudjátok, hogy pár nappal ezelőtt önkezűleg vetett véget életének Jonghyun a koreai Shinee együttes énekese. Noha, én nem ismerem a zenekart, és nem követem nyomon munkásságukat, mégis megrázott a hír, mert (sajnos) elolvastam Jonghyun búcsúlevelét, ami nagyon megrázott.
  A levél teljesen megdöbbentett. Rég olvastam ennyire szívfájdító sorokat. Minden szavából sütött a csalódottság, a fájdalom, a harag, és az, hogy semmi örömét nem lelte az életben, hiába volt elismert és sikeres énekes. Ennek tükrében arra gondoltam, hogy annak ellenére, hogy közismert (és eléggé gyakori) betegség a depresszió mégse foglalkozunk vele eleget… Mégse tudjuk sokszor, hogy a környezetünkben -akár a szoros családi – baráti körünkben is- hányan szenvednek ebben a betegségben. A magyar yaoi közösség viszonylag kicsi a többi országéhoz képest. Zárt, és a legtöbb esetben tagjai nem „hirdethetik” nyilvánosan, hogy ezt a műfajt kedvelik, vagy esetleg „aktívabban” részt is vesznek a közösség életében. Nem tudhatjuk, hogy a yaoi kedvelők között, hányan magányosak, hányan szenvednek depresszióban, és hányan nem tudnak senkivel se beszélgetni, akár erről a hobbiról, akár életük egyéb problémáiról. Ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy nekünk, akiknek lehetőségük van arra, hogy szóljanak hozzátok, mert van egy oldalunk, ahol megoszthatjuk veletek gondolatainkat, felelősséggel is tartozunk értetek.
  Ezért ebben a posztban csak azt szeretném elmondani, hogyha a Kaibutsu (Usagi-team) olvasói között is van, aki szívesen beszélgetne akár a yaoiról, akár a magánéletéről velem/velünk nyugodtan írjon nekünk levelet. Ez azért különbözik a többi társas kapcsolattól, mert lényegében anonim módon kommunikálunk egymással, hiszen nickneveket használunk, ergo ha akarnánk (nem akarjuk) se tudnánk az illető személyes gondolatait, problémáit megosztani azokkal, akik nem jogosultak erre. Szívből remélem, hogy olvasóinknak, akik nélkül nem is lenne értelme ezzel foglalkoznunk, nincsenek ilyen jellegű problémái, de sosem tudhatjuk. Jonghyun betegségével mindenki tisztában volt, próbáltak is segíteni neki, mégse jártak sikerrel. Mi van akkor, ha a betegségben szenvedő egyáltalán nem kap segítséget? Ha nincs senki akihez fordulhatna? Emiatt szeretném, hogy akinek szüksége lenne egy-két jó szóra, esetleg komolyabb problémákkal küzd, vagy akár csak szívesen beszélgetne a yaoiról egy szintén „yaoistával”, írjon nekem/nekünk egy e-mailt. Több helyen is feltüntettem elérhetőségeinket, és tudom, hogy többen „féltek” tőlem (tapasztalat…), mert van egy khm… érdekes stílusom, de ez nem azt jelenti, hogy érzéketlen, és az olvasók igényeit/lelkét semmibe vevő ember lennék.
  Hamarosan itt a karácsony, a szeretet ünnepe. Bízom benne, hogy senki sem tölti majd szomorúan/magányosan, és mindenki mosollyal az arcán várja majd a Jézuskát, aki legalább egy baráti ölelést tartogat számára. Két nap múlva találkozunk (igen, lesz kari friss). :)

2017.12.22. 13:14, Iori Yuki

Letöltés: órarendek

Olvasás: hadakeru fici

Megjegyzés: szeretném picit veletek is megosztani veletek az örömöm... Péntek éjszaka egy hatalmas álmom vált valóra. Teljes lett a Sabiyoru gyűjteményem. Az összes kötet itt hever mellettem az ágyban, és ezt mind Risu-nek köszönhetem. Nem is nagyon tudok mit mondani... Mérhetetlenül szeretlek. (A képekre kattintva nagyban is megnézhetitek őket).

Híreink: mint azt látjátok ezentúl írások is felkerülnek majd az oldalra. A Kaibutsu várja azon lelkes szerzőit, akiket magával ragadott Ogeretsu Tanaka valamelyik műve, és tollat rakadnának. Viszont: erre az oldalra csak Tanaka ficiket várunk, saját szereplős, és egyéb fandomos műveket nem áll módunkban közzétenni! Erről bővebben  >>ITT<< tájékozódhattok. Jó olvasást nektek! :)

 

2017.12.10. 20:08, Iori Yuki

Letöltés: ambiguously

tagfelvétel: szeretettel várjuk, azon lelkes olvasóink jelentkezését, akiknek pár hetente lenne egy-két órája segíteni nekünk. A feladat PS ismeretét, és nyelvtudást nem igényel! Részletek és jelentkezés >>ITT<< Jó olvasást nektek! :)

2017.11.30. 20:36, Iori Yuki

 
Közös projekt az Usagi-Teammel!

Megjegyzés: ebben a fejezetben már vannak plusz oldalak, muhaha. :D A szemfülesek észreveszik majd, hogy pontosan hol lett cenzúramentes a manga, és hála Istennek a továbbiakban is erre lehet majd számítani. Jó olvasást nektek! :) 

Híreink: bal oldalon a Kaibutsu fülecskén belül létrehoztam egy Hibajelentő felületet, ahová regisztráció nélkül is tudtok írni. Ez arra szolgál, hogyha pl.: nem működő linket találtok tudjatok szólni nekem, vagy ha nem tudtok regisztrálni (a gportal néha fura dolgokat produkál), esetleg ha egy mangában helyesírási, vagy egyéb hibát találtok, akkor tudjam javítani. Használjátok bátran!

2017.11.18. 16:45, Iori Yuki

Megjegyzés:  mai egy mini frissnek is felfogható, mivel a "oneshot" egy két oldalas kis szösszenet, amiről bővebben írtam a rövid leírás résznél a manga moduljában, érdemes tanulmányozni. A Hadakeru cikk pedig egy fordítás, amit itt-ott kiegészítettem, és ami a Sabiyoru univerzummal foglalkozik, de erről is meséltem részletesebben a cikk elején. Ilyenekre, és ehhez hasonlókra is számítani lehet a közeljövőben. Jó olvasást! :)

2017.11.13. 20:49, Iori Yuki
 

Az oldalon található valamennyi tartalom - ebbe a kategóriába tartoznak a mangafordítások, az ismertetők, a design, a felkerült írások stb. - a Kaibutsu tulajdona. A honlap tartalmát szerkesztőinek (Yuki, Risu) írásban történő hozzájárulása nélkül másolni, terjeszteni, forrás nélkül nélkül feltüntetni szigorúan tilos, és következményeket von maga után!