Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

A Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki, Risu ADMINOK
Yuki, Risu DESIGN

A Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 
CHAT
 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet szerkesztés alatt

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet szerkesztés alatt

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

szülinap, manga, szerelem

Sziasztok! Hűű nem is tudom, hol kezdjem... Ma van a születésnapom és tegnap Risu-vel, aki nem csak a "mangázásban", de már lassan másfél éve a valóságban is a párom/szerelmem elmentünk iszogatni, kikapcsolódni stb. Tudtam, hogy valami Tanakás dolgot fogok kapni tőle, de ezekre álmomban sem számítottam és úgy gondolom talán érdekel titeket, ezért megosztom veletek. Hihetetlenül boldog voltam, amikor a Sabita Yoru Demo Koi Wa Sasayaku borítóját megláttam, és végre a kezembe vehettem, hisz ennek a mangának köszönhetem, hogy megismertem Tanaka senseit és Kan-chant is. Ha már Kan-chan... Nézzétek milyen egyedi, és "csak nekem készült" öngyújtóm van! Amin ráadásul ő is bagózik. Imádom! Nem merem kint hagyni az asztalon mindig visszarakom a kis dobozkájába, annyira félek, hogy megsérül. >< A képekre kattintva meg tudjátok nézni őket teljes méretben is. Risu, kincsem! Istentelenül boldoggá tettél ezekkel! El sem tudom neked mondani, hogy örülök nekik, és szintén nem tudom kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok neked értük! Köszönöm! Szeretlek... nagyon-nagyon. :)

 

2017.05.13. 20:20, Iori Yuki

Hadakeru Kaibutsu - 5. fejezet

"Senki más, csak te." Azok a szavak úgy hatottak rám, mint a varázslat, és teljesen megigéztek. Rajtad kívül nincs semmi másom. Te vagy az első szerelmem, Hayashida-san.

Letöltés: 5. FEJEZET

Megjegyzés: letölthető a Sabita Yoru Demo Koi wa Sasayaku és a Koi to Wa Baka de Aru Koto da Drama CD-je az oldalról, valamint remélem ti is annyira vártátok már a mi édes szörnyetegünket, mint én (november óta minden egyes nap) komolyan sírtam, amikor megláttam, hogy végre itt van...). :'D Kérlek, ha HIBÁT találtok a fejezetben JELEZZÉTEK! Jó olvasást! :)

2017.05.08. 19:52, Iori Yuki

Escape Journey - 2. fejezet

"Olyan remek srác vagy, ha barátok vagyunk. Azt mondod, hogy nem barátként nem vagyok az? Igen. De ez nem elég. Nem bírom elviselni, ha csak barátok vagyunk. Én is mindig így gondoltam."

Letöltés: 2. FEJEZET / ISMERTETŐ

Közös projekt az Usagi-Teammel!

Megjegyzés: nem tudom kit érdekel annyira a Kaibutsu, hogy minden héten próbál belépni az én nevemmel úgy, hogy lekéri a jelszó emlékeztetőt, de halálosan unom. Nem fogja megkapni a jelszót, hisz az az én e-mailemre érkezik, ahova nyugodtan lehet írni, ha probléma lenne az oldallal, nem szükséges "feltörögetni"... :)

2017.04.28. 15:34, Iori Yuki

Lonely and Organdy - 2. fejezet"Ahogy telik az idő a két fiú egyre közelebb kerül egymáshoz, és Akira története mélyen megrázza Harutót. Teljesen a srác hatása alá kerül és szépen lassan a köztük kialakult „barátság” átvált valami sokkal összetettebb és mélyebb érzelemmé… Vajon van esélyük arra, hogy ez a szerelem kibontakozzon? Milyen titkokat rejt Haruto és Akira múltja? Legyőzhetik a lehetetlent és áthágva a teret és időt egymáséi lehetnek?"

Letöltés: 2. FEJEZET 

2017.04.18. 22:08, Iori Yuki

Lonely and Organdy - 1. fejezet

Meg fogok halni…? Éppen hazafelé tartottam a pornó újság vásárlásból, és most meg fogok halni egy robogó miatt? Vacak egy halál… Úgy fogok meghalni, hogy még be sem teljesíthettem az énekesi álmaimat? Ennyi erővel akár otthon is maradhattam volna. Ez így…Szörnyű. Meghalok és még egy számot sem fejeztem be. Miután erre rájöttem, találkoztam vele.

Letöltés: 1. FEJEZET / ISMERTETŐ

Megjegyzés: a manga a TRAGÉDIA műfajba sorolandó, ezt több helyen is feltüntettem, de Tanaka senseit nagyon sok támadás érte emiatt hiába beszélt erről ő is, na meg nem egyszer jelezte is... :/

2017.04.09. 12:43, Iori Yuki
 

Az oldalon található valamennyi tartalom - ebbe a kategóriába tartoznak a mangafordítások, az ismertetők, a design, a felkerült írások stb. - a Kaibutsu tulajdona. A honlap tartalmát szerkesztőinek (Yuki, Risu) írásban történő hozzájárulása nélkül másolni, terjeszteni, forrás nélkül nélkül feltüntetni szigorúan tilos, és következményeket von maga után!