Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet tisztításra vár

>> I just want to be your favorite
 - 2. fejezet fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

2017.07.12. 17:14, Iori Yuki

//kaibutsu.gportal.hu/portal/kaibutsu/upload/773287_1506800391_07530.png

Letöltés: 6. FEJEZET

Megjegyzés: itt is szeretném megköszönni a fejezetben található gyönyörű színezést Shiemynek! Imádom. <3 Valamint kérlek titeket, ha hibát találtok a mangában (elírás stb.) jelezzétek! Jó olvasást! :)

2017.07.03. 16:52, Iori Yuki

  

Letöltés: 3.FEJEZET
Közös projekt az Usagi-teammel!

"Ezt követően legszívesebben folyton csókolóztunk, vagy szexeltünk volna. Persze tudtuk, hogy nem egészen normális, ha két srác ilyesmit művel… De ez egyikünket sem zavarta, mivel jól éreztük magunkat. Azonban… Idővel már nem gondoltam többé azt, hogy Taichival lenni szórakoztató."

//kaibutsu.gportal.hu/portal/kaibutsu/upload/773287_1506800391_01953.png

2017.06.21. 15:54, Iori Yuki

//kaibutsu.gportal.hu/portal/kaibutsu/upload/773287_1506800390_01203.png

Letöltés: ONESHOT
6 lovers anime: ISMERTETŐ

Megjegyzés: Srácok, srácok! Eszméletlen híreim vannak. Igazából sírok, miközben ezeket a sorokat pötyögöm, annyira mérhetetlenül boldog vagyok. Képzeljétek: EGY FEJEZETES ANIME (OVA) KÉSZÜL A RENAI RUBI NO TADASHII FURIKATÁBÓL! Igen ezt muszáj volt ekkora lóbetűkkel kiírnom. >< A manga alatti linken összegyűjtöttem nektek az eddigi információkat (ezeknek kb. a 95%-a hiteles). Egyelőre azt nem tudjuk még, hogy 22 perces, vagy 3-4 perces lesz-e, plusz azt, hogy a két "mellékszereplőnek" (Kan-chan x Shuuna) kik kölcsönzik a hangjukat. Nem elég, hogy ez lesz az első Tanaka mű, ami anime adaptációt kap, de ráadásul a Renai azon extrája készül el, amiben benne van Kan-chan és Shuuna is (picikét). Láthatom Kan-chant animálva! Nem hittem volna, hogy ezt megélem... :)

2017.06.14. 19:43, Iori Yuki

Sziasztok! Gondolom mindenki mangára számított ma, de sajnos azzal most nem tudok szolgálni, azonban jövőhéten már remélhetőleg lesz friss. Cserébe, viszont elhoztam nektek egy tavaly készült interjút a sensei-el. Régóta terveztem már, hogy az összes elérhető interjút elkészítem nektek (nem mintha olyan sok lenne, de na) és most ennek el is jött az ideje. :D A Tanaka modulunk kiegészült egy cikkek fülecskével onnan érhetitek majd el a jövőben az összes interjút. Fogadjátok nagyon sok szeretettel. :)

Olvasás: KONO BL 2016 INTERJÚ

Megjegyzés: vietnamiról fordítottam, mivel nincs angol verziója. Sok-sok óra, háromféle szótár, 4 online fordító, vér és könnyek közepette (mivel nem igazán tudok még vietnamiul), de végre elkészült! Oldalt kiraktam egy videót, amit egy lelkes rajongó készített. Én teljesen beleszerettem, szerintem csodálatos lett. A Sabitától kezdve a Hodokeruig minden megtalálható benne, és még a zene is passzol. Gyönyörködjetek! :D

 

2017.06.07. 19:22, Iori Yuki

//kaibutsu.gportal.hu/portal/kaibutsu/upload/773287_1506804565_09998.png

"Vajon mit akartam elérni a csókkal? Megszüntetni a kettőnk közti távolságot, és összekeverni a nyálunkat. Annak ellenére, hogy Akira… egy szellem.

Letöltés: 4. FEJEZET

Megjegyzés: bocs srácok, hogy rég volt friss. >< Vizsgaidőszakom van és most csinálom azt a tárgyat, amin minden alkalommal 90%-os a bukási arány... :'D Szurkoljatok nekem! Június végén szabadulok, ígérem, hogy több friss lesz. Jó olvasást nektek, nem tudom, hogy mikor, de hamarosan jövök az utolsó fejezettel! :)