Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet tisztításra vár

>> I just want to be your favorite
 - 2. fejezet fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

2017.05.24. 20:52, Iori Yuki

//kaibutsu.gportal.hu/portal/kaibutsu/upload/773287_1506804565_09998.png

"Bár Akira szívében már nincs megbánás, valamiért még mindig itt van a szobában. Belepi az életem, akár a rozsda."

Letöltés: 3. FEJEZET

Megjegyzés: letölthető a Yarichin Bitch Club Drama CD-je az oldalról, és megnyílt a Galéria is. Eddig 4 sorozatunk képeit gyűjtöttem össze (szinte mindegyik official fanart, amiket a sensei külön készített, ergo nincsenek benne a mangákban, ezért érdemes megnézegetni őket). Az alul található három gyönyörű színes képet a spanyol scan csapat készítette, de még nem raktam bele őket a kész fejezetekbe, ezért addig itt találjátok meg őket. Rájuk kattintva megjelenik az eredeti méret (a galériában is így van). :D

 

szülinap, manga, szerelem

2017.05.13. 20:20, Iori Yuki

Sziasztok! Hűű nem is tudom, hol kezdjem... Ma van a születésnapom és tegnap Risu-vel, aki nem csak a "mangázásban", de már lassan másfél éve a valóságban is a párom/szerelmem elmentünk iszogatni, kikapcsolódni stb. Tudtam, hogy valami Tanakás dolgot fogok kapni tőle, de ezekre álmomban sem számítottam és úgy gondolom talán érdekel titeket, ezért megosztom veletek. Hihetetlenül boldog voltam, amikor a Sabita Yoru Demo Koi Wa Sasayaku borítóját megláttam, és végre a kezembe vehettem, hisz ennek a mangának köszönhetem, hogy megismertem Tanaka senseit és Kan-chant is. Ha már Kan-chan... Nézzétek milyen egyedi, és "csak nekem készült" öngyújtóm van! Amin ráadásul ő is bagózik. Imádom! Nem merem kint hagyni az asztalon mindig visszarakom a kis dobozkájába, annyira félek, hogy megsérül. >< A képekre kattintva meg tudjátok nézni őket teljes méretben is. Risu, kincsem! Istentelenül boldoggá tettél ezekkel! El sem tudom neked mondani, hogy örülök nekik, és szintén nem tudom kifejezni, hogy mennyire hálás vagyok neked értük! Köszönöm! Szeretlek... nagyon-nagyon. :)

 

Hadakeru Kaibutsu - 5. fejezet

2017.05.08. 19:52, Iori Yuki

"Senki más, csak te." Azok a szavak úgy hatottak rám, mint a varázslat, és teljesen megigéztek. Rajtad kívül nincs semmi másom. Te vagy az első szerelmem, Hayashida-san.

Letöltés: 5. FEJEZET

Megjegyzés: letölthető a Sabita Yoru Demo Koi wa Sasayaku és a Koi to Wa Baka de Aru Koto da Drama CD-je az oldalról, valamint remélem ti is annyira vártátok már a mi édes szörnyetegünket, mint én (november óta minden egyes nap) komolyan sírtam, amikor megláttam, hogy végre itt van...). :'D Kérlek, ha HIBÁT találtok a fejezetben JELEZZÉTEK! Jó olvasást! :)

Escape Journey - 2. fejezet

2017.04.28. 15:34, Iori Yuki

"Olyan remek srác vagy, ha barátok vagyunk. Azt mondod, hogy nem barátként nem vagyok az? Igen. De ez nem elég. Nem bírom elviselni, ha csak barátok vagyunk. Én is mindig így gondoltam."

Letöltés: 2. FEJEZET / ISMERTETŐ

Közös projekt az Usagi-Teammel!

Megjegyzés: nem tudom kit érdekel annyira a Kaibutsu, hogy minden héten próbál belépni az én nevemmel úgy, hogy lekéri a jelszó emlékeztetőt, de halálosan unom. Nem fogja megkapni a jelszót, hisz az az én e-mailemre érkezik, ahova nyugodtan lehet írni, ha probléma lenne az oldallal, nem szükséges "feltörögetni"... :)

Lonely and Organdy - 2. fejezet

2017.04.18. 22:08, Iori Yuki"Ahogy telik az idő a két fiú egyre közelebb kerül egymáshoz, és Akira története mélyen megrázza Harutót. Teljesen a srác hatása alá kerül és szépen lassan a köztük kialakult „barátság” átvált valami sokkal összetettebb és mélyebb érzelemmé… Vajon van esélyük arra, hogy ez a szerelem kibontakozzon? Milyen titkokat rejt Haruto és Akira múltja? Legyőzhetik a lehetetlent és áthágva a teret és időt egymáséi lehetnek?"

Letöltés: 2. FEJEZET