Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet új angol fordításra vár

>> Someone Else's
 - 3. rész fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

Escape Journey - 2. fejezet

2017.04.28. 15:34, Iori Yuki

"Olyan remek srác vagy, ha barátok vagyunk. Azt mondod, hogy nem barátként nem vagyok az? Igen. De ez nem elég. Nem bírom elviselni, ha csak barátok vagyunk. Én is mindig így gondoltam."

Letöltés: 2. FEJEZET / ISMERTETŐ

Közös projekt az Usagi-Teammel!

Megjegyzés: nem tudom kit érdekel annyira a Kaibutsu, hogy minden héten próbál belépni az én nevemmel úgy, hogy lekéri a jelszó emlékeztetőt, de halálosan unom. Nem fogja megkapni a jelszót, hisz az az én e-mailemre érkezik, ahova nyugodtan lehet írni, ha probléma lenne az oldallal, nem szükséges "feltörögetni"... :)

Lonely and Organdy - 2. fejezet

2017.04.18. 22:08, Iori Yuki"Ahogy telik az idő a két fiú egyre közelebb kerül egymáshoz, és Akira története mélyen megrázza Harutót. Teljesen a srác hatása alá kerül és szépen lassan a köztük kialakult „barátság” átvált valami sokkal összetettebb és mélyebb érzelemmé… Vajon van esélyük arra, hogy ez a szerelem kibontakozzon? Milyen titkokat rejt Haruto és Akira múltja? Legyőzhetik a lehetetlent és áthágva a teret és időt egymáséi lehetnek?"

Letöltés: 2. FEJEZET 

Lonely and Organdy - 1. fejezet

2017.04.09. 12:43, Iori Yuki

Meg fogok halni…? Éppen hazafelé tartottam a pornó újság vásárlásból, és most meg fogok halni egy robogó miatt? Vacak egy halál… Úgy fogok meghalni, hogy még be sem teljesíthettem az énekesi álmaimat? Ennyi erővel akár otthon is maradhattam volna. Ez így…Szörnyű. Meghalok és még egy számot sem fejeztem be. Miután erre rájöttem, találkoztam vele.

Letöltés: 1. FEJEZET / ISMERTETŐ

Megjegyzés: a manga a TRAGÉDIA műfajba sorolandó, ezt több helyen is feltüntettem, de Tanaka senseit nagyon sok támadás érte emiatt hiába beszélt erről ő is, na meg nem egyszer jelezte is... :/

Narrow - Place Collection; Hiro x Natsuo

2017.03.26. 18:55, Iori Yuki

Kukucs! Hiro és Natsuo visszatér hozzánk pár oldal erejéig. A Narrow - Place Collection egy három történetből álló Doujinshi, amivel a sensei a Hodokeru Kaibutsut a Renai Rubi no Tadashii Furikatát és az Escape Journeyt "egészítette ki". Ezeket a pár oldalas szösszeneteket (ahogy eddig is) külön készítjük el, miután befejeztük az éppen kapcsolódó sorozatot. A mai frisst a Hiro x Natsuo jelölésnél keressétek. Jó olvasást! :) 

Letöltés: narrow - place collection

Renai Rubi no Tadashii Furikata - vége

2017.03.19. 20:57, Iori Yuki

Valami csoda folytán sikerült előbányászni a hiányzó Drama CD extrát -konfettit szór-. Ezzel a pár oldalas kis szépséggel a manga átkerült a befejezett projektek közzé. A scan csapat furán számozta az oldalakat ne lepődjetek meg, ha hiányosnak tűnik (pl.: nincs 12. oldal) elméletben teljes a manga. Szegény Renai három fordítót is elfogyasztott mire végre készen lett. :'D Ha hibát találtok benne (elírás, elválasztás stb.) kérlek, jelezzétek és javítom! Ez az összes többi mangára is érvényes.
                      Letöltés: EXTRA 3

Megjegyzés: kikerültek az idei BL Award "helyezettjei" és Tanaka sensei megint sikert sikerre halmozott. A legjobb mangák kategóriában két dobogósunk is van a Yarichin Bitch Club a 2. helyezést érte el a Neon Sign Amber pedig a 3. lett. A legjobb sorozatok kategóriában az Escape Journey a 4. helyet szerezte meg. Fiatal és feltörekvő mangakaként nem ez az első alkalom, hogy a sensei valamelyik műve helyezést ért el, hisz tavaly az Escape Journey 3. a Renai Rubi no Tadashii Furikata a 4. legjob manga lett, ráadásul Kan-chan a 3. legjobb uke címét zsebelte be. Látatlanban is gratulálok a senseinek és remélem még rengeteg csodás művel ajándékoz meg minket! :)