Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet tisztításra vár

>> I just want to be your favorite
 - 2. fejezet fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

általános hibajelentés
Tartalom
2 hozzászólás
Idézet
2017.12.10. 21:27
Ancska

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy linkes oldalra fel lehet tölteni a mangákat? Nem lopásként hanem hogy ott is egybe legyenek és a link ide futna? :)


Válasz:

Szia!

Itt egybe vannak a mangák, ahogy AA-n is, ergo maga a kérdés is értelmetlen. A GYIK-ban benne van, hogy a mangák és az oldalon található valamennyi tartalom más oldalon való feltüntetése szigorúan tilos. Szóval a válasz nem. És nem szeretném őket viszontlátni egyéb weblapokon, mert annak súlyos következményei lesznek. Ezt veheted figyelmeztetésnek is. 

Idézet
2017.11.18. 15:17
Panda

Sziasztok! Amikor rákattintok a mediafirera, hogy letöltsem a mangát mindig új ablak is megnyílik. Ezzel lehet kezdeni valamit? Előre is köszi. 


Válasz:
Szia Panda! Sajnos ez nàlam is így van. Ezzel max. annyit tudsz kezdeni, hogy olyan programot telepìtesz a gépedre, ami minden felugró ablakot automatikusan blokkol (ezek àltalàban vìrusìrtók is egyben). Mondjuk a mediafire felugró ablakai nem vírusokhoz "vezetnek", ilyen értelemben àrtalmatlan a rendszer csak picit idegesìtő. :D Remélem tudtam segìteni. 😊😊