Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet tisztításra vár

>> I just want to be your favorite
 - 2. fejezet fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

2017.12.28. 19:23, Iori Yuki

Letöltés: 3. fejezet
Közös projekt az Usagi-Teammel!

Megjegyzés: átrendeztem a Hadakeru Kaibutsu modulját, mert az első kötet csak hat fejezet foglal magába (ezt az angol csapat se tudta, ezért én se), ergo a hetedik, amit már elkészítettünk a második kötetbe tartozik, és hiányzik az első kötet extrája (ami remélhetőleg rövid időn belül elkészül, de a Must be már három hónapja egyáltalán nem publikált, ezért sajnos nem tudom megmondani, hogy mikor…). Valamint: januárban véget ér a sorozat. A második kötet pusztán négy fejezetes lesz (a nyolcadik és a kilencedik is még angol fordításra vár). Nagy eséllyel a kiadó elkaszálta az alkotást, ezért zárja le a sensei ilyen gyorsan. Sajnos többet nem tudok írni ezzel kapcsolatban, mert nagyon megrázott a hír, eléggé magam alatt vagyok miatta, csak azért írtam ki ide, hogy ne lepődjetek majd meg, ha a következő fejezet az extra lesz és nem a nyolcadik (második kötet második fejezete). Jó olvasást nektek (ebben a fejezetben is vannak plusz képek)! :)

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.12.30. 12:11
Iori Yuki
Aranyos vagy Serra, de nem lesz... A januàri fejezet lesz az utolsó. :( Most màr csak abban reménykedem, hogy a sensei méltó befejezést szàn neki. :( Elsőre én se hittem el, de igaz a hìr.
Idézet
2017.12.30. 00:12
Serra

Köszi a Neon fejzetet és.... és Kan-chan... Lesz még harmadik kötet is... Így lesz. 

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások