Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Kaibutsu

Az oldal Ogeretsu Tanaka 
sensei műveivel foglalkozik.
A fiatal tehetséga yaoi műfaj 
képviselője, alkotásainak je-
lentős része nyílt homoeroti-
kus ábrázolásokat tartalmaz,
ezért a mangàk olvasása szin-
te minden esetben kizárólag
18 éven felüliek ajánlottak!

Kódolás & Design:
Risu, Yuki

Hibajelentésekhez kattintsatok
>>ide<< 
ha: nem működő linket
találtatok, nem tudtok regisztrál-
ni, hibát találtok valamelyik feje-
zetben, vagy bárminemű  prob-
lémát észleltek az oldalon...

 
Aktív projektjeink

 
CHAT
 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet szerkesztés alatt

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet szerkesztés alatt

>> Sayonara Futaribocchi
- utolsó fejezet tisztítás alatt

 
Elérhetőségünk
 
 
társoldalak

 

 
keress az oldalon
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Ogeretsu Tanaka

Személyes adatok:
- Ogeretsu Tanaka sensei 1995. július 3-án született Oszakában, és jelenleg is ott él. Vércsoportja A, csillagjegye rák. Gondolom azt nem kell megemlítenem, hogy egy fiatal lányról beszélünk.

Munkássága:
- A születési dátumából már láthattátok, hogy nagyon fiatalon pontosan 2012-ben kezdett el mangákkal foglalkozni. Ekkor a sensei még csak 16-17 éves volt. Első művei egytől-egyig Kuroko no Basket Doujinshik, amikben az Aoime x Kise párosra fókuszál, de kedvencei között szerepel a Himuro x Murasakibara kettős is. Összesen 9 doujinshit készített, amikor 2014-ben elkezdte első önálló művét a Koi to Wa Baka de Aru Koto da-t, a Libre Shuppan kiadó megbízásából. A sorozat a Be x Boy magazinban jelent meg. Még ugyanebben az évben megjelent a Sabita Yoru Demo Koi wa Sasayaku című alkotása a Shinshokan kiadónál, a Dear+ magazinban, és a Sayonara Futaribocchi Renai Shinsho a Junk! Boy magazinban.. Ezt követte 2015-ben első nagyobb gyűjtőkötete a Renai Rubi no Tadashii Furikata (Shinshokan kiadó/Dear+ magazin). A Renai Rubi azért érdekes, mert a kötetben található második történet a Hodokeru Kaibutsu a Sabita Yoru Demo Koi wa Sasayaku folytatása. A nagy népszerűségre való tekintettel a Hodokeru folytatást kapott abban az évben, amikor a sensei elkezdte az Escape Journey című alkotását szintén a Libre Shuppan kiadónál a Be x Boy magazinban, de a Hadakeru Kaibutsu (a-val mert ez a Hodokeru folytatása) a Cheri+ magazinban jelent meg. Szintén ebben az évben láttak napvilágot a Koi ga Odoru New Town (Printemps Shuppan kiadó/Canna magazin) és a Neon Sign Amber (Dear+) című alkotások is. A Yarichin Bitch Club története nagyon érdekes, hiszen a manga már 2012-ben elkészült, de a sensei 2015-ben újrarajzolta és a történetet is megváltoztatta. Az előbb felsorolt kiadók egy "anyavállalathoz" tartoznak, ha szabad így fogalmaznom és a magazinok is "testvérei egymásnak". A Yarichin egy teljesen különálló kiadónál jelent meg a Genthosa gondozásában a Rutile című magazinban. Most megjelent műve a Lonely to Organdy (Dear+) a sensei harmadik jelenleg is futó mangája. A teljes kötetek alkotása mellett számos Oneshot is kikerült a mangaka kezei közül. Például a Sabita Yoru Demo koi Wa-hoz és a Hodokeru Kaibutsuhoz készült Azami és a három mangát összekötő (Escape Journey, Renai Rubi, Hodokeru) Narrow Place Collection. Oneshot-jai: Chii-can and Eno-kun, Seventeen Maple, Dokuzetsu no S na Ore ga Jimi Riman ni Kuwaresou Desu és a Gesu BL-ben helyett kapott Sakasa Moji nara Suki da to Ieru.

Sorozatai:
- 2014 Koi to wa Baka de Aru Koto da 
- 2014 Sabita Yoru demo Koi wa sasayaku

2014 Sayonara Futaribocchi Renai Shinsho
2015 Renai rubi no tadashii furikata (Renai rubi + Hodokeru Kaibutsu)
2015 Escape Journey
2015 Koi ga Odoru New Town
2015 Neon Sign Amber
2016 Yarichin Bitch Club
2016 Hadakeru Kaibutsu
2016 Lonely to Organdy

Oneshotok:
2014 Chii-can and Eno-kun
2014 Dokuzetsu no S na Ore ga Jimi Riman ni Kuwaresou Desu
2014 Sakasa Moji nara Suki da to Ieru
2015 Azami
2015 Narrow Place Collection
2015 Seventeen Maple

Vélemény:
- Több, mint tíz éve olvasok szinte napi rendszereséggel yaoi mangákat. Megszámolni se tudom már hány sorozattal találkoztam az évek alatt, de olyan manga, amit rendszeresen újraolvasok és az "imádom" kategóriába tartozik csak öt van. Vagyis volt, amíg meg nem ismertem Tanaka senseit. Számomra Tanaka nemcsak a csodálatos rajzai miatt kiemelkedő, hanem történeteinek mondanivalója ragadott magával elsősorban. Szinte kivétel nélkül olyan kérdésekkel foglalkozik, amik meghatározzák a mindennapjainkat, és pont ez az egyszerűség az oka, amiért  nagyon rövid idő alatt hihetetlen népszerűségre tett szert (tavaly a Renai Rubi lett a második legnépszerűbb BL manga Yoneda Kou sensei Saezuru Tori wa Habatakanai című alkotása után ez azért nem kis dolog). Nem bonyolít túl semmit, nem próbál abszurd ötletekkel kitűnni a tömegből. Hibátlanul adja át az adott karakter érzelmeit, nagy hangsúlyt fektet a mimikára. Képes arra, hogy ambivalens érzelmeket váltson ki az olvasóból, hiszen nem egy olyan karaktert hozott létre, akit az első kötetben utáltunk utána meg a kedvencünkké vált. Túl sokat jártatom a szám. Folytatás a kritika/karakterleírások menüpontok alatt. :)

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2016.11.04. 18:38
angel80

Nem gondoltam volna, hogy a sensei ennyire fiatal. Nagyon szépen rajzoltak a mangái.

Idézet
2016.09.02. 21:30
Zizzy

Ilyen fiatalon ennyire tehetségesnek lenni. *-* Annyira irígylem, olyan szépek a munkái és tényleg hihetetlenül jó történeteket, karaktereket talál ki, nagyon gyorsan lekötnek és hamar megszereti az ember. 

 

Az oldalon található valamennyi tartalom - ebbe a kategóriába tartoznak a mangafordítások, az ismertetők, a design, a felkerült írások stb. - a Kaibutsu tulajdona. A honlap tartalmát szerkesztőinek (Yuki, Risu) írásban történő hozzájárulása nélkül másolni, terjeszteni, forrás nélkül nélkül feltüntetni szigorúan tilos, és következményeket von maga után!