Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Kaibutsu

Az oldal Ogeretsu Tanaka 
sensei műveivel foglalkozik.
A fiatal tehetséga yaoi műfaj 
képviselője, alkotásainak je-
lentős része nyílt homoeroti-
kus ábrázolásokat tartalmaz,
ezért a mangàk olvasása szin-
te minden esetben kizárólag
18 éven felüliek ajánlottak!

Kódolás & Design:
Risu, Yuki

Hibajelentésekhez kattintsatok
>>ide<< 
ha: nem működő linket
találtatok, nem tudtok regisztrál-
ni, hibát találtok valamelyik feje-
zetben, vagy bárminemű  prob-
lémát észleltek az oldalon...

 
Aktív projektjeink

 
CHAT
 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet szerkesztés alatt

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet szerkesztés alatt

>> Sayonara Futaribocchi
- utolsó fejezet tisztítás alatt

 
Elérhetőségünk
 
 
társoldalak

 

 
keress az oldalon
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

csapat

Iori Yuki (alapító/admin)
Fordító, tisztító, szerkesztő 
[ ioriyuki13@gmail.com ]

Yuki - esetenként Iori - 22 éves, végzős történész hallgató az ELTE BTK-n. BL mangákat 12 éves korom óta olvasok, de csak 2015 óta foglalkozom editálással. Egyetlen igaz és örök szerelmem a Hadakeru univerzum, ráadásul Kan-chan a lélekállatom. Ha éppen nem alszom (hobbi szinten űzöm ezt a "sportot") rengeteget olvasok, erősen foglalkoztat az aktuálpolitika, írok és történelmet tanulok-oktatok, ami a legnagyobb szenvedélyem. Megszállott kávéfüggő vagyok, és élek-halok Risu anyukájának  gulyásleveséért.

Risu (admin) 
Fordító, lektor 
risuchan93@gmail.com ] 

Risu vagyok, lusta egyetemista, nagy yaoi megszállott és 2012 óta fordítok mangákat. Tanakát Yuki által ismertem meg, amikor bevezetett a Sabiyoru univerzumba. Az első fordításom a sensei-től a Lonely to Organdy volt, a kedvencem pedig az Azami. Sok mangaka előtt emelem kalapom, de az én egyetlen istennőm Yamamoto Kotetsuko. A mangázáson kívül még a Harry Potter fandomban pocsékolom az időmet, South Parkon kultúrálódom, néha napján pedig leülök tanulni is.

Aki
Ismertetőíró, béta, kis mindenes
kovlili030307@gmail.com ]

Hello, Aki vagyok. Maradjunk annyiban, hogy egy fiatal, közgazdaságot és japánt tanuló középiskolás. A yaoik az egész "animézésem" elején a képbe jöttek, majd rohamtempóban követték őket a mangák. Mangák közül rengeteget olvastam, de csak yaoikat, a többi valahogy nem is vonz. Azért lettem a csapat kis tagocskája, hogy megpróbáljam segíteni az itteni csodás emberek munkáját, na meg persze azért, mert a Sensei műveit rettentően a szívembe zártam; meglepőem hamar. Rajta kívül még van más olyan mangaka, akinek, ha meglátom a nevét instant meghalok, de mivel ő is közéjük tartozik azt hiszem, itt a helyem.

Cyan
Fordító
cyanide.mess@gmail.com ]

Hahó! Itt Cyan, elveszett bölcsész és zakkant fujoshi. 2015-ben vágtam bele szerelmes fiúk történeteinek a fordításába és azóta sem tudtam lemondani róluk. Az Escape Journey a szívem (egyik) csücske, állítólag megszállott "második esély-csaj" vagyok, ami szerintem mindent megmagyaráz. Imádom a drámát, az érzelmeket, valahol az "angst" és a "fluff" határmezején leledzem. Megszállottan igyekszem a dolgok mögé látni, és szeretek gondolkodni minden olyasmin, ami épeszű ember fejében meg sem fordulna. Könyvmolykodnék, ha lenne időm, nehezebb napjaimon pedig legszívesebben macskaként születnék újjá.

Miyuki
Kritikaíró
nemezisangel22@gmail.com ]

Miyuki vagyok, 31 éves és yaoi függő, aki jelenleg a munka világában tevékenykedik a legaktívabban. Körülbelül 4-5 éve lettem rabja ennek a közösségnek, szinte pillanatok alatt olyan szerelemmé vált számomra, amit nem előz meg semmi. Az első mű, amit a senseitől olvastam az a Neon Sign Amber volt, és ez az alkotás most is különleges helyet foglal el a szívemben. A stílus pedig annyira megfogott, hogy az egyik kedvenc mangakám lett. Szabadidőmben, ha éppen nem magát olvasok, akkor színezek. Mivel mindig is vonzott a fantázia világ ezért olykor - olykor játékra adom a fejem.

Natsuo
Tisztító, szerkesztő
kedvtelen.vihar@gmail.com ]

Natsuo, néha Natsu és 24 éves. Leggyakrabban dolgozom/alszom, a nem létező szabadidőmben pedig írok - verseket -, rajzolok - befejezetlenségért örökké panaszkodó karaktervázlatokat - ismeretterjesztő filmeket nézek - a csillagászatról vagy a növényvilágról -, olvasok - Alkyoni Papadaki: A Hold színe a legmegviseltebb könyvem valaha - és mangázom. Mérhetetlen szeretetet érzek a Renai Rubi no Tadashii Furikata iránt, ami nem hajlandó békén hagyni, ezért kéthetente (puszta passzióból) besétálok Hiro lakására és túl sok kávé és túl kevés pokróc társaságában jól érzem magam.

 

 

Az oldalon található valamennyi tartalom - ebbe a kategóriába tartoznak a mangafordítások, az ismertetők, a design, a felkerült írások stb. - a Kaibutsu tulajdona. A honlap tartalmát szerkesztőinek (Yuki, Risu) írásban történő hozzájárulása nélkül másolni, terjeszteni, forrás nélkül nélkül feltüntetni szigorúan tilos, és következményeket von maga után!