Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet új angol fordításra vár

>> Someone Else's
 - 3. rész fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

2018.02.16. 18:10, Iori Yuki

Letöltés: 5. fejezet
Közös projekt az Usagi-teammel!

Megjegyzésgondolom, láttátok, hogy az előző „szünetelünk egy picit” kiírás eltűnt. Ennek nagyon egyszerű oka van: elhamarkodottan ítéltem, nem volt meg a kellő háttértudásom ahhoz, hogy véleményt formáljak stb… Annyira beleéltem magam az évek alatt kialakult „tökéletes lezárás” elképzelésembe, hogy eszembe se jutott; talán a sensei mégis képes anélkül is tökéletes befejezést varázsolni a Hadakerunak, hogy Kan-chan és Yumi találkozzanak. Sikerült neki, megcsinálta. Egyszerűen tökéletes lett a befejezés, nem találok rá szavakat, mennyire hibátlan. Én meg olyan boldog voltam, hogy egy órán keresztül bőgem. Amikor kijutottunk az EB-re az egyik ismerősöm írta azt ki, hogy: "Ne haragudj Szalai (focista, aki akkor nem igazán teljesített jól), soha többé nem bántalak. Szeretlek." miután sikerült gólt szereznie. Most én is így vagyok Tanakával. Soha többé egy rossz szót nem mondok róla! :D Már csak angol fordítás kéne, ami khm… szeptember óta nem igazán érkezik. Na mindegy. Szóval ennek köszönhetően, minden a szokásos ütemben zajlik tovább (kivéve, hogy készülök az államvizsgára, és szakdogát írok), de remélem azért néha-néha sikerül elkészítenünk egy-két fejezetet nektek. Ahogy látjátok a dizi is teljesen megújult, és noha még nincs teljesen kész (sőt… sok meló lesz még vele), igyekszem viszonylag rövid időn befejezni. Most az Escape-be húzunk bele; a fordítója hamarosan az első kötet utolsó fejezetét is befejezi. Én meg remélem ugyanolyan gyorsan haladok majd a szerkesztésével, bár a most kikerült fejezet sem mai darab… :’D Jó olvasást nektek. :)

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.02.18. 12:21
Iori Yuki
Szia Echo! Na igen... Gondoltam is rà, hogy úgy teszek, mintha mi sem történt volna, de az nem lenne fair veletek szemben. :/ Nekem nagyon fontos, hogy sokatokkal e-mailen, vagy akàr itt hozzàszólàs formàjàban beszélgetünk. Hidd el, én is nagyon meglepődtem, amikor instant bőgőgörcsöt "produkàltam" a fejezet olvasàsa közben. Lényegében az történt, hogy nem làttam a teljes fejezetet, viszont tudtam, hogy SPOILER: Kan-chan nem talàlkozik újra Yumival. Négy évet vàrtam arra, hogy ez az alapkonfliktus megoldódjon, és el se tudtam képzelni, hogy anélkül is sikerülhet ez Tanakànak, hogy nem talàlkoznak. Az volt a probléma, hogy annyira görcsösen ragaszkodtam a sajàt elképzelésemhez, és az àltalam jónak tartott befejezéshez, hogy minden más lehetőséget elvetettem, és a senseiben se bìztam. Most a sajàt kàromon tanultam meg, hogy nem mindig az a jó (jelen esetünkben a tökéletes), amit te szeretnél-elképzeltél. Sikeresen depresszív heteket okoztam magamnak ezzel, de jó tanulópénz volt. Tényleg tökéletes. Egyszerűen nincs rà jobb szó. Làtszik rajta, hogy a sensei szìvvel-lélekkel készítette. Minden képkockjàka különleges, és pont azt imàdom benne, amiért az elején utàltam: nem talàlkoznak újra, mégis sikerült úgy megoldani Kan-chan "feloldozàsàt", hogy az olvasóban nem marad űr, és tudjuk, hogy Kan-chan sebei is szinte màr teljesen begyógyultak. Ha szeretnéd, és ìrsz egy e-mailt nekem, ellküldöm a rawot. Angolra még egy darabig ne szàmìtsunk. :/ Noha nem lehet őket elérni (nem reagàlnak az üzenetekre), egy vietnàmi làny küldött nekik rawot, hogy tudjanak dolgozni, és neki mondtàk, hogy nagyon elfoglaltak. :(
Idézet
2018.02.17. 00:41
Echo

Szia! Láttam a múltkori posztodat, és kicsit elszomorodtam, hogy te, a nagy rajongó ennyire nem vagy elégedett a végével. De örülök, hogy most már minden rendben. :) Az nem tiszta csak nekem, hogy akkor most mi is történt? Jött még ki extra azóta? Vagy csak nagyon átgondoltad a dolgokat, ami után most már tökéletesnek tartod? Inkább ezt gondolnám, csak nekem kicsit élesnek tűnik a váltás a kiborulás és a tökéletes jelző között. Szóval érdekelne mi törétnt. :) Meg persze nagyon kíváncsi vagyok a fejezetekre. :D Addig is köszi nektek az Escape Journeyt!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások