Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

A Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki, Risu ADMINOK
Yuki, Risu DESIGN

A Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 
CHAT
 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet szerkesztés alatt

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet szerkesztés alatt

>> Sayonara Futaribocchi
- utolsó fejezet tisztítás alatt

 
Elérhetőségünk
 
 
társoldalak

 

 
keress az oldalon
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

Letöltés: Yarichin Bitch Club - doujinshi

Megjegyzésmint látjátok felkerült az oldalra egy Yarichin Bitch Club doujinshi. Ennek nagyon egyszerű oka van: tudom, hogy sokan vártátok ezt a sorozatot magyarul, de mi nem fogjuk elkészíteni. Nem szeretnék senkit megbántani, aki esetleg szereti, de én speciel méltatlannak tartom ezt a mangát Tanakához. Tizenhét éves volt, mikor elkezdte, ergo talán emiatt ennyire, hogy is mondjam… bugyuta, de ez nem változtat a tényen, hogy számomra taszító. Még el is készíteném, ha csak 0-24ben szexelnének benne, de egyszerűen nem tudom lenyelni azt, hogy az egyik karaktert (Yurit) szellemi sérültként ábrázolja a sensei. Ez szerintem egyáltalán nem vicces, és nincs benne semmi szórakoztató, inkább sajnálatosnak tartom, mert sértő azokra nézve, akiknek tényleg hasonló (vagy súlyosabb) problémáik vannak. Elég hosszan tudnék írni arról, miért nem "vállalom be", de remélem ennyi is elég. Bízom benne, hogy senki nem veszi a szívére az alábbi sorokat, de el kéne gondolkodni rajta (főleg a 15-18 éves korosztálynak, hisz ők a célközönsége ennek az "alkotásnak"), hogy egy ilyen „műnek” mi a morális üzenete, mert én ilyet nem „találtam” benne. Persze nem azt mondom, hogy minden mangának az a lényege, hogy komoly társadalmi kérdéseket feszegessen, de számtalan olyan alkotás van, amik méltatlanul nem kapták meg azt az elismerést, ami jár nekik, holott csodálatosak, és adnak is hozzánk valamit. A lelkünkhöz. Bízom benne, hogy nagyjából érthető, miért nem szeretnék ezzel a mangával foglalkozni. Talán egy-két doujinshi belefér majd, de ezt sem ígérem. Na, de a lényeg: jó olvasást nektek! :)

2018.03.02. 13:08, Iori Yuki Vissza a bloghoz
1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.03.02. 23:40
Echo

Épp tegnap morfondíroztam azon, hogy tudom, hogy van ez a mangája a senseinek, és most úgy olvasnék tőle valamit. Korábban már mondtam, hogy megvárom, hogy kijöjjön magyarul tőle minden, de úgy gondoltam, ezt talán későbbre veszitek, mert nem olyan komoly, inkább perverz, vicces műnek tűnik, szóval belevágok angolul. Na, a lényeg, hogy tegnap el is kezdtem, és a 4. fejezetig jutottam. Hát igen, ez eléggé más, mint amit megszoktunk tőle. Még nem tudom hányadán állok vele. Folytatom, az biztos, ha már elkezdtem. Köszi a dj-t!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 

Az oldalon található valamennyi tartalom - ebbe a kategóriába tartoznak a mangafordítások, az ismertetők, a design, a felkerült írások stb. - a Kaibutsu tulajdona. A honlap tartalmát szerkesztőinek (Yuki, Risu) írásban történő hozzájárulása nélkül másolni, terjeszteni, forrás nélkül nélkül feltüntetni szigorúan tilos, és következményeket von maga után!