Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet új angol fordításra vár

>> Someone Else's
 - 3. rész fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

2018.03.02. 13:08, Iori Yuki

Letöltés: Yarichin Bitch Club - doujinshi

Megjegyzés: akik nézegetik a kiírásokat láthatják, hogy az eredeti szöveget töröltem a posztból. Ennek nyomós oka van, amit hamarosan veletek is meg fogok osztani. Lehet számítani a Yarichin mangára, de erről bővebben majd később fogok mesélni nektek. Jó olvasást. :)

1 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.03.02. 23:40
Echo

Épp tegnap morfondíroztam azon, hogy tudom, hogy van ez a mangája a senseinek, és most úgy olvasnék tőle valamit. Korábban már mondtam, hogy megvárom, hogy kijöjjön magyarul tőle minden, de úgy gondoltam, ezt talán későbbre veszitek, mert nem olyan komoly, inkább perverz, vicces műnek tűnik, szóval belevágok angolul. Na, a lényeg, hogy tegnap el is kezdtem, és a 4. fejezetig jutottam. Hát igen, ez eléggé más, mint amit megszoktunk tőle. Még nem tudom hányadán állok vele. Folytatom, az biztos, ha már elkezdtem. Köszi a dj-t!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások