Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet tisztításra vár

>> I just want to be your favorite
 - 2. fejezet fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

2018.04.01. 16:32, Iori Yuki

Sziasztok! Gondolom, sokatoknak feltűnt, hogy "kissé" kihaltunk. Aggodalomra semmi ok nem zártunk be, és nem is fogunk. Pusztán arról van szó, hogy 1: meghalt a gépem, emiatt nem tudok haladni, 2: szakdolgozatot írok, és államvizsgára készülök. Kb. május végéig tart majd a nagy hajrá, de addig nem tervezünk szüneteltetni. Amint visszakapom a gépem szeretnék hozni frisst, és rendszeresebbé tenni a jelentkezéseket. Remélem, pár héten belül már újra "kinyithatunk". Nade a lényeg: bizonyára sokan hallottátok a hírt, hogy Yarichin Bitch Club anime érkezik szempemberben! Annak ellenére, hogy ismeritek a mangával kapcsolatos hozzáállásomat, az animét vinni fogjuk. Hogy miért? Mert ez lesz a sensei elő animéje, és fantasztikus, hogy karrierje elején már ezt a "szintet" elérte. Nagyon boldog vagyok, hisz a sensei is az, és ezúton is (noha nem tudhat róla), de milliószor gratulálok neki! Az animét a Yaoi Orden csapatával közösen fogjuk vinni, és egyelőre úgy néz ki, hogy Akuma, Risu és én dolgozunk majd rajta. Nagyon várom a közös munkát, és magát az animét is, holott ezt álmaimban nem gondoltam volna (bár tőlem már megszokhattátok a szélsőséges nézeteket :'D). 

Infók az animéről: szeptember 21-én jelenik majd meg a Grizzly stúdió gondozásában. Egyelőre három OVA-t jelentettek be, hiszen a manga is három kötetnél tart, és a harmadik kötet megjelenése alkalmából készülnek. Nem TV-ben sugárzott lesz, ergo nem lesz benne annyi cenzúra, mint azt megszokhattuk, ráadásul a részek is 30-40 percesek lesznek. A Grizzly különlegessége, hogy új stúdió, akik csak BL művekkel fognak foglalkozni. "Célunk, hogy a mi stúdiónk legyen az első, amely kizárólag BL mangákat dolgoz fel, és készít belőlük animét." - ahogy ők fogalmaztak. Megosztom a Yari PV-jét, hátha valaki még nem látta.

Érdekesség: az animében Tamura hangja Shuunáé (Satou Takuya) Yurié pedig Kan-chané (Ono Yuuki), és ők a Yari legnagyobb shipje. Valamint: a seiyuuk fogják énekelni az openinget és az endinget is, ami igen ritka. Na, egyelőre ennyit szerettem volna, amint lesz gépem és életem, visszatérünk a rendes kerékvágásba és haladunk a projektekkel. Jók legyetek! :)

Még nincs hozzászólás.