Kaibutsu~ Ogeretsu Tanaka Fansite
Az oldalról

Kaibutsu azért alakult, hogy megismertesse a magyar yaoi (fiúxfiú szerelem) közösséggel a fiatal tehetség; Ogeretsu Tanaka sensei alkotásait. A fordítások mellett Dráma CD-ket, írásokat, cikkeket stb. is találhattok az oldalon. A mangák olvasása - a nyílt homoerotikus ábrázolások miatt - minden esetben szigorúan 18 éven felülieknek ajánlott!

Kaibutsu NÉV
2016 NYITÁS
BL fordítások TÉMA
Iori Yuki ADMIN
Yuki, Risu DESIGN

Kaibutsu nem áll kapcsolatban a mangakával, sem a kiadóval, anyagi hasznunk nem származik a fordításokból! A honlap tartalmát másolni, terjeszteni, forrás nélkül feltüntetni minden esetben szigorúan TILOS!

 
Aktív projektjeink

 

 

 
CHAT
 
tagfelvétel

Jelentkezz hozzánk!

fordítónak

- tisztítónak

Katt >> ide << a részletekért!

 
várható fejezetek

>> Escape Journey
- 6. fejezet angol scanre vár

>> Hadakeru Kaibutsu
 - 8. fejezet angol scanre vár

>> Neon Sign Amber
 - 4. fejezet tisztításra vár

>> I just want to be your favorite
 - 2. fejezet fordítás alatt

 

 
Elérhetőségünk
 
 
keress az oldalon
 
társoldalak
 
Belépés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 

Főoldal

2018.04.19. 17:31, Iori Yuki

Letöltés: Hadakeru Kaibutsu Extra / Olvasás: BL Award-2018

Megjegyzés: éldegélünk. Még mindig nincs gépem, de ez hamarosan változni fog, ha minden igaz, és a szakdolgozatom is elkészült (végre valahára). A sensei az idei BL Award-on ismét több helyezést is elért, erről állítottam össze nektek egy kis cikkecskét, valamint egy vietnami lány jóvoltából angolul is elérhetővé vált két mini extra a Hodokeruhoz és a Hadakeruhoz, ezeket egy mappába tettem a könnyebb elérés érdekében. Jó olvasást nektek! :)

A Must be Endless szeptember óta inaktív. Semmilyen életjelet nem adnak, és az e-mailekre se reagálnak. Úgy döntöttem, hogy még két hónapot várok, utána írok azoknak a csapatoknak, akik pénzért vállalnak fordítást (Hadakeru miatt). Mit gondoltok erről? Van rá -meghatározott- keretem, és ha belefér kifizetném a fejezeteket. Szerintetek jó ötlet?

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2018.04.19. 19:05
Hinako

Köszi a frisst!!!!! Végre Hadakeru!!! Szerintem jó ötlet a gyűjtés nagyin drága lesz ez így neked. Sokan adnának bele szerintem majd ha már tudsz árat mondani. Gondold át azért. :)

Idézet
2018.04.19. 17:50
Sirius

Jó ötlet,de ezt egyedül beválani a költségét... Merész ötlet.. Mit teszel akkor ha elfogy a pénzed? Biztos nem kétfillér lesz. Nem akkarlak róla lebeszélni..de ha ez megtörténe egy gyűjtés segithetne a jővőben a problémán.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások